Góg Anikó vagyok

személyi edző, az IWI Nemzetközi Fitnesziskola tanára,
ACE Health Coach, Medical Exercise Specialist

Góg Anikó vagyok

személyi edző, az IWI Nemzetközi Fitnesziskola tanára, ACE Health Coach, Medical Exercise Specialist

Az alábbiakban tudok Neked segíteni:

Online edzéstár

Otthon végezhető 10-30 perces edzésvideók, kezdő szinttől a haladóig BISA komplex tár, SeasON 30 napos program, 2-3. trimeszteres programok kismamáknak.

Megnézem az edzéseket »
Funkcionális tréner képzés

Képzések

Pre- és Postnatal Tréner, IWI Funkcionális Tréner, Medical Exercise Specialist, Személyi edző, ÉN Fitnesz Alaptanfolyam. Kérd kedvezményes kuponodat!

Bővebben a képzésekről »

Könyvem

Újra én – Edzés a várandósság alatt, szülés után, az adott periódusra vonatkozó megfelelő mozgásprogramokkal, gyakorlatleírásokkal.

Mutass többet a könyvről »

Rólam

Korábbi triatlon élsportoló, diplomás humánkineziológus, személyi edző, az IWI Nemzetközi Fitnesziskola tanára, az Újra én, edzés várandósság alatt, szülés után című könyv szerzője, két kislány édesanyja.

Weboldalamon, funkcionális edzéssel, valamint az anyaság legfontosabb 4 trimeszterérben végezhető mozgásformákkal kapcsolatos gyakorlatokat, ismereteket szeretnék Neked átadni.

Célom, hogy megmutassam a sport erejét és hogy megtaláljuk számodra is a mozgás azon formáját, amely nem csak fittebbé, vagy csinosabbá, de stabilabbá és energikusabbá tesz. Hogy a mozgás adta belső tartás egyensúlyt teremtsen a mindennapokban. Mert nem a sport csinálja a csodát, hanem te magad. De a munka része, nem megúszható.