Újra én könyv

4490 Ft

Az Újra én című könyv azoknak a nőknek nyújt segítséget, akik a babavárás alatt és a szülést követő életperiódusban szeretnék fittségüket megőrizni, egészségüket támogatni.

A női test anyává válása egy csodálatos, de nagyon markáns változásokat hozó életperiódus, melynek speciális szempontokat figyelembe vevő menedzselése nagymértékben meghatározza  a nők életminőségét az anyává válást követő időszakban.

Készleten


Cikkszám GA001 Kategória Címkék , ,

A várandósság, a szülés, a gyermekágyi időszak egy nő életének kiemelten fontos eseményei, talán legfelelősségteljesebb döntéshelyzetei. Minden édesanya a lehető legjobbat szeretné gyermekének.

Ennek érdekében pedig a legtöbbet azzal teheteted, ha te magad erős, egészséges, stabil és terhelhető vagy. A test csodálatosan működik. Kiválóan alkalmazkodik az őt ért hatásokhoz, bámulatos erőtartalékokat mozgósít, ha arra van szükség és megfelelően regenerálódni is képes, ha jól bánsz vele. De segítened kell őt! Ez a könyv a várandósság és a szülést követő időszak funkcionális mozgásprogramját mutatja be: könnyen követhető edzéstervekkel,kevés eszközzel, bárhol, tudatosan végezhető gyakorlatokkal, melyek a könyv alapján QR kód alapú videókkal is elérhetőek. Ezek segítségével megtalálhatod önmagad ebben az új és nemes szerepben, az anyaságban.

Nagy kihívás ez, de véghez tudod vinni! Aki pedig segít ebben, Góg Anikó személyi edző, health coach, leendő edzőket oktató tanár, két kislány édesanyja.

Újra én - Góg Anikó könyve
Újra én - Góg Anikó könyve
Újra én - Góg Anikó könyve

Privacy Preference Center