Funkcionális edzés

Nem attól válik egy gyakorlat funkcionálissá, mert az feltétlen valamilyen nyakatekert pózban, instabil környezetben, mindenféle eszközzel végrehajtott mozdulat.

Attól válik azzá, ha a gyakorlat az egyén adottságainak, képességeinek, aktuális terhelhetőségének, valamint céljainak figyelembevételével került kialakításra. Vagyis egyénspecifikus és célorientált.

TOVÁBB »

Könyvem: Újra én

Edzés a várandósság alatt, szülés után

Az Újra én című könyv egy hiánypótló kiadvány. A kötet alapvető célja az, hogy felhívja a kismamák figyelmét az egészségük megóvásának, testük karbantartásának fontosságára, önmaguk és kisbabájuk érdekében.

A könyv egyik különlegessége, a gyakorlatleírásoknál található QR kódok, melyeken keresztül gyakorlatvideókon is megtekinthetők az egyes mozdulatok, mozgássorok. Ez a prémium segédlet kizárólag a könyv megvásárlásával érhető el.

TOVÁBB »

ONLINE VIDEÓTÁR

BISA - otthon végezhető gyakorlatok

TOVÁBB »
Újra én könyv / Góg Anikó

2. trimeszterben lévő kismamáknak

TOVÁBB »

Power cardio

TOVÁBB »

Rólam

Korábbi triatlon élsportoló, diplomás humánkineziológus, személyi edző, az IWI Nemzetközi Fitnesziskola tanára, az Újra én, edzés várandósság alatt, szülés után című könyv szerzője, két kislány édesanyja.

Weboldalamon, funkcionális edzéssel, valamint az anyaság legfontosabb 4 trimeszterérben végezhető mozgásformákkal kapcsolatos gyakorlatokat, ismereteket szeretnék Neked átadni.

Célom, hogy megmutassam a sport erejét és hogy megtaláljuk számodra is a mozgás azon formáját, amely nem csak fittebbé, vagy csinosabbá, de stabilabbá és energikusabbá tesz. Hogy a mozgás adta belső tartás egyensúlyt teremtsen a mindennapokban. Mert nem a sport csinálja a csodát, hanem te magad. De a munka része, nem megúszható.